Autoturism răsturnat pe raza localității Băbana

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 13 martie 2022, ora 14:30, pe raza localității Băbana din județul Argeș.

Din primele informații oferite de IPJ Argeș, pe DJ 703E, în zona localității Băbana, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto se afla sub influența alcoolului.
Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări.

Update: Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DJ 703E, din direcția Băbana spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, la ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Atât conducătorul auto, cât și pasagerul dreapta față din același autoturism, au suferit leziuni ușoare (TCC, TCF, contuzii membre).

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *