Autoturism răsturnat pe raza localității Urlați

Un autoturism s-a răsturnat în cursul zilei de duminică, 25 Septembrie 2022, ora 03:45, pe raza orașului Urlați din județul Prahova.

ISU Prahova a intervenit de urgență pe raza orașului Urlați, unde un autoturism a pierdut controlul și s-a răsturnat pe o parte.

În vehicul se aflau două persoane: o fată în vârstă de 14 ani, încarcerată și un bărbat în vârstă de 19 ani. Imediat, s-a procedat la extragerea victimei minore din autoturism, prin metode specifice de descarcerare, pompierii fiind nevoiți să decoperteze plafonul mașini.
Ulterior, ambele victime au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital de echipajele SAJ și SMURD, pentru investigații suplimentare.

Potrivit IPJ Prahova, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Amintim că un tânăr în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 102 K, din direcția Ceptura către Urlați, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens, răsturnându-se și oprindu-se în curtea unui imobil.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis de conducere

Foto: ISU Prahova

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Prahova.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Prahova.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *