Autoutilitară blocată în Pasajul Unirii

O autoutilitară a rămas blocată în cursul zilei de miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 13:00, în Pasajul Unirii din București.

Din primele informații, o autoutilitară a rămas blocată în Pasajul Unirii, pe sensul Universitate – Cantemir, după ce la pătrunderea în pasaj a lovit partea superioară. Nu sunt persoane rănite.

Traficul rutier este restricționat pe banda 1.

Video autoutilitară blocată

La scurt timp după eveniment, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune față-spate în aceeași zona.

Tamponare Pasaj Unirii

Update BPR: În jurul orei 12.55, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în Pasajul Unirii.

Pentru stabilirea situației de fapt, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, iar cu această ocazie s-a constatat faptul că un bărbat, care se deplasa cu autoutilitara pe Bd. I.C. Brătianu, dinspre Str. Colței către Bd. Dimitrie Cantemir, nu a respectat semnificația indicatorului „Accesul interzis vehiculelor cu înălțimea mai mare de 3,5 metri” și a acroșat partea superioară a pasajului.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul autovehiculului a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Politistii rutieri au procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.

Traficul rutier a fost restricționat în Pasajul Unirii, pe sectorul de drum cuprins intre Str. Colței – Bd. Dimitrie Cantemir, în scopul asigurării măsurilor necesare scoaterii autovehiculului în condiții de siguranță, circulația fiind reluată în jurul orei 14.40.


By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.