Autovehicul răsturnat pe DJ155 în zona localității Păulești

Un autovehicul s-a răsturnat în cursul zilei de luni, 20 Noiembrie 2023, pe DJ155, în zona localității Păulești din județul Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au intervenit la un accident rutier pe DJ155, în localitatea Păulești. Evenimentul a fost semnalat prin intermediul apelului de urgență 112 și a implicat un autovehicul care a ieșit de pe drum, soldat cu vătămarea corporală a conducătorului auto.

Potrivit informațiilor preliminare, un bărbat în vârstă de 40 de ani, circulând pe DJ 155 din direcția DJ 102 către DN1, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Autovehiculul condus de acesta a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în zona împădurită de pe marginea drumului.

Vătămarea corporală a conducătorului auto a necesitat intervenția imediată a echipajelor medicale, care l-au transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Autoritățile continuă să investigheze cauzele și împrejurările precise în care s-a produs accidentul rutier.

Este important să subliniem că informațiile furnizate în acest articol sunt bazate pe datele preliminare obținute de la fața locului și că poliția rutieră desfășoară o anchetă amănunțită pentru a stabili toate aspectele legate de acest incident. Vom continua să vă ținem la curent cu evoluția situației pe măsură ce noi informații devin disponibile.

ISU Prahova

La sosirea echipajelor de pompieri, au constatat că a fost vorba despre o autospecială de pompieri a MApN din cadrul UM Păulești care s-a răsturnat în afara părții carosabile (fără sa intre în coliziune cu alte autovehicule). La bordul acesteia se afla doar șoferul (bărbat, aprox. 39 ani) care a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la spital (prezenta traumatism cranio-facial și traumatism coloană lombară).


Transport motociclete rapid in Bucuresti, Ilfov si oriunde in Romania
Transport moto rapid

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *