Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 15 Noiembrie 2023, la ieșirea de pe Autostrada A1, din localitatea Bascov, județul Argeș.

Potrivit ISU Argeș, în localitatea Bascov, la ieșirea de pe autostrada A1, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate trei autoturisme. Informațiile preliminare indică faptul că situația necesită intervenția promptă a echipei de pompieri de la Detașamentul Pitești al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului, pompierii intervin cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD echipată pentru prim ajutor calificat. Eforturile lor se concentrează pe gestionarea situației și acordarea asistenței medicale în cazul în care este necesar.

Detaliile despre starea victimelor sau circumstanțele exacte ale accidentului nu sunt încă disponibile, însă intervenția rapidă a echipei de intervenție este crucială în astfel de situații pentru minimizarea riscurilor și asigurarea securității.

Este important ca șoferii să fie conștienți de condițiile de trafic și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente. Informațiile furnizate în acest articol se bazează pe datele disponibile la momentul redactării și pot fi actualizate pe măsură ce se obțin informații suplimentare de la autorități. Siguranța participanților la trafic rămâne o prioritate în gestionarea evenimentelor rutiere de acest gen.

Update ISU Argeș

Echipajul medical a evaluat o persoană de sex feminin, care în urma monitorizării a refuzat transportul la spital.
Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *