Un biciclist a fost accidentat în cursul zilei de marți, 19 Septembrie 2023, pe DJ 102D, în localitatea Baba Ana din județul Prahova.

Pe DJ 102D, în localitatea Baba Ana, a avut loc un incident rutier care a fost raportat prin intermediul apelului la numărul de urgență 112. Conform informațiilor primite, un biciclist ar fi fost acroșat de un autoturism. Incidentul a generat îngrijorare cu privire la starea biciclistului, care este posibil să fi suferit răni.

Este important să subliniem că detalii suplimentare despre acest incident sunt așteptate pentru a oferi o imagine mai clară a situației. Echipajele de intervenție și autoritățile competente se află la fața locului pentru a gestiona situația și pentru a acorda ajutorul necesar persoanelor implicate.

În astfel de cazuri, prioritățile includ asigurarea siguranței și bunăstării celor afectați și stabilirea circumstanțelor exacte ale accidentului. Pentru actualizări ulterioare și informații precise, vă rugăm să rămâneți la curent cu sursele oficiale de informare cu privire la traficul rutier.

Update IPJ Prahova: Din primele verificări, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de de 78 de ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DJ 102 B, la un moment dat ar fi fost accidentat de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de de 20 de ani.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 78 de ani a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Biciclistul nu a putut fi testat din cauza leziunilor.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *