Bucureștiul închide străzile pentru L’Etape Bucharest by Tour de France

Restricții de circulație în Bucuresti pentru evenimentul sportiv „L’Etape Bucharest by Tour de France”.

Pe data de 27 august, ora 08:00, Municipiul București găzduiește evenimentul sportiv internațional „L’Etape Bucharest by Tour de France”. Evenimentul va cuprinde trei curse diferite: Family Ride pe o distanță de 14 km, The Race pe 85 km și The Ride pe 42 km. Pentru a asigura desfășurarea în condiții optime a acestui eveniment, au fost instituite restricții de circulație pe traseele indicate.

Programul și traseele cursei:

  • Family Ride 14 km – Cu începere de la ora 08:00, participanții vor parcurge traseul care include străzi precum Bd. Unirii, Piața Alba Iulia, Strada Halelor, Splaiul Independenței și altele, ajungând la Piața Constituției pentru punctul de finiș.
  • The Race 85 km & The Ride 42 km – Cu începere de la ora 09:00, aceste curse vor trece prin zone precum Bd. Mircea Vodă, Splaiul Unirii, Pasaj N. Grigorescu, Drumul Malu Mierii, Bd. N. Grigorescu, Arena Națională și altele, cu finalul la Piața Constituției pentru proba The Ride 42 km și continuarea pentru cea de 85 km.

Restricțiile de trafic:
Pentru buna desfășurare a evenimentului, restricțiile de circulație vor fi aplicate începând cu ora 07:00 până la terminarea evenimentului. Acest lucru înseamnă că accesul auto în zona traseelor menționate va fi restricționat în această perioadă.

Rute alternative recomandate:
Pentru a evita zonele cu restricții de circulație, puteți alege rute alternative precum Bulevardul Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Națiunile Unite, Bulevardul Pache Protopopescu sau Bulevardul Mărășești.

Traversarea zonelor cu restricții:
Dacă totuși doriți să traversați zonele cu restricții, puteți folosi una dintre cele cinci puncte de trecere: Pasajul Piața Victoriei pentru zona de nord, Pasajul Mărășești pentru zona centrală, Pasajul Piața Muncii pentru zona de est, Pasajul Mihai Bravu pentru zona de sud și Pasajul N. Grigorescu pentru zona de sud-est.

În concluzie, evenimentul sportiv „L’Etape Bucharest by Tour de France” aduce cu sine restricții de circulație pe anumite trasee din București în ziua de 27 august. Participanții la curse și șoferii sunt încurajați să ia în considerare aceste restricții și rutele alternative recomandate pentru a evita inconveniente și pentru a sprijini desfășurarea în siguranță a evenimentului.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *