Camion răsturnat la intrarea în municipiul Huși

Un camion s-a răsturnat în cursul zilei de duminică, 25 Septembrie 2022, ora 05:00, la intrarea în municipiul Huși din județul Vaslui.

Din primele informații, conducătorul unui camion care se deplasa pe DE 581, la intrarea în municipiul Huși dinspre Albița, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit ISU Vaslui, secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru asigurarea zonei, asigurarea măsurilor PSI, evaluare și acordare prim ajutor. În accident a fost implicat un ansamblu cap tractor și remorcă, care transporta lemne.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autocamion răsturnat în afara carosabilului, pe jumătate în rigole. Din autovehiculul de mare tonaj se scurgeau lichide combustibile. Până la sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto s-a autoevacuat. Șoferul ucrainean a fost evaluat, a primit primul ajutor, dar a refuzat transportul la spital. La cererea conducătorului auto, acesta a fost transportat în Tabăra mobilă de refugiați Huși.
Pompierii militari au scos bornele bateriilor, au oprit scurgerile de combustibil, au curățat carosabilul și au asigurat zona.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Foto: ISU Vaslui

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *