Camion răsturnat pe DN24 în localitatea Sălcioara

Un camion s-a răsturnat în cursul zilei de sâmbătă, 30 Septembrie 2023, pe DN24, în localitatea Sălcioara din județul Vaslui.

Potrivit ISU Vaslui, echipajele de pompieri de la Detașamentul Bârlad au intervenit cu promptitudine într-un accident rutier produs pe DE 581 / DN24, în localitatea Sălcioara, comuna Banca. Incidentul a implicat un autocamion încărcat cu mobilă, care s-a răsturnat, blocând un sens de drum și creând o situație periculoasă. La sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto se autoevacuase, iar echipajele de salvare au început imediat evaluarea și acordarea primului ajutor victimei.

Pentru a gestiona situația de urgență, pompierii au folosit o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare, asigurând măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. În plus, o ambulanță SMURD tip B2 a fost adusă la fața locului pentru a oferi asistență medicală de urgență victimei.

La sosirea echipajelor de intervenție, autocamionul era răsturnat, blocând un sens de drum și creând un pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Șoferul autocamionului, care era singura persoană aflată în vehicul în momentul accidentului, a fost evaluat imediat de către echipajul medical SMURD. Acesta prezenta mai multe traumatisme ca urmare a impactului. Echipajul medical a acordat îngrijiri medicale imediate și a stabilit stabilizarea victimei.

În aceste momente critice, victima primește îngrijiri medicale la fața locului. Urmează să se stabilească dacă este necesar transportul la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad pentru investigații suplimentare și tratament adecvat. Echipajele medicale și de pompieri rămân în alertă și sunt pregătite să acționeze rapid și eficient pentru a menține starea de bine a victimelor și pentru a asigura siguranța tuturor celor implicați în astfel de situații nefericite.

Comunitatea rămâne recunoscătoare pentru eforturile și dedicarea echipajelor de intervenție din cadrul Detașamentului Bârlad, care au reușit să acționeze prompt și profesionist pentru a gestiona această situație de urgență și pentru a asigura ajutorul necesar victimelor. Angajamentul acestor profesioniști în protejarea vieților și proprietăților comunității noastre este demn de laudă și reprezintă un exemplu pentru toți.

Foto: ISU Vaslui

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *