Cerb lovit de un autoturism în localitatea Bocsig

Un cerb a fost lovit în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, în localitatea Bocsig din județul Arad.

La ora 20:13, în localitatea Bocsig din județul Arad, a avut loc un incident neobișnuit, în care un autoturism a intrat în coliziune cu un cerb. În urma impactului, există o victimă conștientă și neîncarcerată. Pentru a acorda asistența medicală necesară, a fost alocat un echipaj specializat din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad.

Evenimentul a survenit într-o zonă în care prezenta faunei sălbatice este relativ frecventă, iar coliziunile cu animale sunt un risc în aceste situații. În ciuda naturii neașteptate a accidentului, echipajul SAJ Arad a intervenit rapid și profesionist pentru a oferi îngrijiri medicale victimei.

Acest incident ne amintește importanța prudenței la volan, în special în zonele unde animalele sălbatice pot traversa drumul. Șoferii sunt îndemnați să circule cu atenție și să reducă viteza în astfel de zone pentru a evita astfel de evenimente nefericite.

Echipa de la SAJ Arad rămâne dedicată asigurării serviciilor medicale de urgență în toate situațiile, fie ele obișnuite sau neobișnuite, și reamintește comunității importanța apelării la numărul de urgență 112 în caz de nevoie. Siguranța și sănătatea cetățenilor rămân priorități absolute.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Arad.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Arad.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *