Circulație întreruptă pe DN 22A în zona localității Ciucurova

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 16 aprilie 2022, ora 18:20, pe DN 22A, în zona localității Ciucurova din județul Tulcea.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, un accident a avut loc pe DN 22A între localitățile Ciucurova și Nicolae Bălcescu, județul Tulcea, în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. În urma coliziunii, trei persoane au fost rănite, fiind efectuate manevre pentru descarcerarea lor.

Circulația este întreruptă aproximativ 45 de minute pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Foto: Laurentiu F / Info Trafic jud. Tulcea

Update IPJ Tulcea: În după-amiaza zilei de 16 aprilie 2022, polițiștii tulceni su fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 A.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajungi la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din localitatea Ovidiu, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Ciucurova, județul Tulcea, către localitatea Nalbant, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Sâmbăta Nouă, județul Tulcea, care circula pe sensul opus de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Tulcea.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Tulcea.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *