Un copil a fost accidentat în cursul zilei de sâmbătă, 30 Septembrie 2023, pe DN59, în zona localității Șag.

La ora 09:30, pe DN59, la kilometrul 14, în localitatea Șag din județul Timiș, a avut loc un accident grav. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat că un microbuz de transport persoane a lovit un minor în vârstă de 12 ani, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, lângă bicicletă.

Victima a fost imediat preluată de către o ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din cauza accidentului, circulația rutieră pe DN 59 se desfășoară acum pe un singur fir, alternativ, sub supravegherea și dirijarea polițiștilor.

Se estimează că traficul va putea fi reluat în aproximativ 45 de minute, după ce echipele de intervenție vor reuși să elibereze zona și să finalizeze investigațiile legate de accident. Situații precum aceasta subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în zonele în care se află pietoni, pentru a preveni astfel de incidente tragice. Toți participanții la trafic sunt îndemnați să fie vigilenți și să conducă în siguranță pentru a asigura securitatea tuturor celor aflați pe drumurile publice.

Update IPJ Timiș: Un bărbat, în vârstă de 64 ani, a condus o autoutilitară pe DN 59, dinspre Timișoara, spre Jebel, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 12 ani, care era angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, semnalizată în mod corespunzător.

În urma evenimentului, a rezultat o victimă, respectiv minorul, în vârstă de 12 ani.

Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, respectiv drugtest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *