Doi pietoni accidentați pe șoseaua Nordului din Ploiești

Doi pietoni au fost accidentați în cursul zilei de sâmbătă, 18 Martie 2023, pe șoseaua Nordului din municipiul Ploiești.

Potrivit IPJ Prahova, doi pietoni au fost accidentați pe șoseaua Nordului din Ploiești, unde o femeie în vârstă de 40 de ani, împreună cu o minoră în vârstă 6 ani ar fi fost surprinse și accidentate de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 24 de ani, în timp ce se aflau în traversarea părții carosabile.

Cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Fără probleme de trafic.

Update IPJ: Întrucât la testarea tânărului cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, și totodată, având în vedere întreg materialul probatoriu administrat, noaptea trecută, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Astăzi, 19 martie a.c., tânărul urmează să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *