Două accidente rutiere au avut loc în județul Argeș

Două accidente rutiere au avut loc aproape simultan în cursul zilei de luni, 28 August 2023, pe raza județului Argeș.

Două accidente rutiere au avut loc aproape în același timp în județul Argeș, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Câmpulung: Unul dintre aceste incidente a implicat un autoturism și o autoutilitară și a avut loc în municipiul Câmpulung, pe strada Târgoviștei, spre Mățău. Echipajele ISU au fost rapid la fața locului pentru a evalua situația și a asigura măsurile specifice de prevenire a incendiilor. În plus, personalul calificat a acordat primul ajutor în caz de necesitate.

Pitești: Al doilea incident s-a petrecut între două autoturisme în municipiul Pitești, pe strada I. C. Brătianu. În acest caz, pompierii au identificat o victimă aflată într-unul dintre autoturisme, care nu putea fi evacuată în mod obișnuit. Echipajele ISU au intervenit pentru a asigura măsurile necesare în prevenirea incendiilor și pentru a furniza primul ajutor calificat.

Pentru a se asigura că situațiile sunt gestionate corespunzător și că toate persoanele implicate primesc îngrijirile necesare, echipajele ISU lucrează în strânsă coordonare și cu profesionalism. Monitorizăm ambele cazuri și vom oferi actualizări imediate pe măsură ce avem mai multe informații disponibile.

Pitești (Foto: ISU Argeș)

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *