Eveniment rutier pe Autostrada A2 la kilometrul 196

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 26 Septembrie 2023, pe Autostrada A2, la kilometrul 196, județul Constanța.

Un accident rutier a avut loc pe Autostrada A2, la kilometrul 196, în sensul de mers către București, atrăgând atenția șoferilor și autorităților de trafic. Incidentul s-a produs atunci când un autocamion a rupt panoul electronic de informare de-a lungul autostrăzii.

Panourile electronice de informare sunt vitale pentru gestionarea traficului și pentru furnizarea de informații actualizate șoferilor. În urma impactului puternic, panoul a fost grav deteriorat, ceea ce a dus la întreruperea furnizării de informații esențiale către șoferi.

La locul accidentului s-au deplasat rapid echipaje ale poliției rutiere și ale serviciilor de tractare, pentru a gestiona situația și a încerca să minimizeze perturbările în trafic. Traficul a fost deviat temporar pentru a permite lucrările de remediere a pagubelor și înlăturarea panoului electronic distrus.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident, însă impactul asupra traficului a fost semnificativ. Șoferii sunt sfătuiți să fie precauți și să urmeze indicațiile autorităților de trafic pe parcursul lucrărilor de reparații.

Ancheta cu privire la circumstanțele exacte ale accidentului este în curs, iar responsabilitatea pentru daunele cauzate va fi stabilită în urma investigațiilor.

Pentru șoferi, acest incident reamintește importanța siguranței rutiere și a respectării regulilor de circulație, în special pe autostrăzi unde viteza și distanța față de ceilalți participanți la trafic sunt esențiale pentru prevenirea unor astfel de evenimente nedorite.

Update 26 Septembrie 2023, ora 08:50.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost deviat, pentru aproximativ 30 de minute, de la kilometrii 12 și 15 pe Autostrada A4 către DN 3 – DN 22C, până la kilometrul 192 pe Autostrada A2 – Valea Dacilor, pe sensul Constanța – București, măsură luată pentru efectuarea manevrelor de repunere pe roți și tractare a ansamblului auto răsturnat la kilometrul 196, în zona localității Murfatlar, județul Constanța. Pe sensul București – Constanța nu s-au aplicat restricții, circulația desfășurându-se în condiții normale.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *