Un eveniment rutier a avut loc inc ursul zilei de marți, 5 Septembrie 2023, pe DN 29A, în localitatea Darabani din județul Botoșani.

Într-un eveniment nefericit care a avut loc la ora 10:50, traficul pe DN29A în localitatea Darabani, județul Botoșani, a fost perturbat de o coliziune frontală între două autoturisme. Autoritățile au intervenit rapid pentru a gestiona situația și pentru a asigura siguranța participanților la trafic.

Conform informațiilor disponibile, accidentul s-a produs la kilometrul 74+700 de pe DN29A. Din fericire, condițiile meteo nu au fost un factor contribuitor la acest incident, deoarece carosabilul era uscat, vizibilitatea era bună, iar cerul era senin.

La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției Rutiere pentru a coordona traficul și a stabili împrejurările exacte ale coliziunii. Ca urmare a accidentului, circulația pe acest segment de drum a fost dirijată pe un singur sens de mers pentru a permite intervenția echipelor de intervenție și a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Autoritățile au anunțat că se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 12:00. În acest interval, șoferii sunt sfătuiți să aibă răbdare și să respecte indicațiile autorităților de trafic pentru a evita aglomerația și pentru a contribui la desfășurarea fără incidente a operațiunilor de intervenție.

În astfel de momente, este important să fim cu toții vigilenți și să conducem în siguranță pentru a reduce riscul de accidente rutiere. Respectarea regulilor de circulație și adaptarea vitezei la condițiile de drum sunt esențiale pentru a asigura siguranța pe șosele.

Vom continua să monitorizăm situația și să furnizăm actualizări pe măsură ce informațiile devin disponibile. Siguranța rutieră trebuie să fie întotdeauna o prioritate pentru toți participanții la trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *