La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Piatra-Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD) și SAJ Piatra-Neamț.

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 21 Februarie 2024, pe DN15, la intrarea în municipiul Piatra-Neamț.

Din primele informații, în jurul orei 09:00, autoritățile au fost alertate cu privire la un eveniment rutier petrecut pe DN15, în zona pasarelei de la intrarea în municipiul Piatra-Neamț. Potrivit informațiilor preliminare furnizate de Poliția municipiului Piatra-Neamț, un bărbat în vârstă de 79 de ani, domiciliat în Piatra-Neamț, a fost implicat într-un tragic eveniment rutier.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Piatra-Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD) și SAJ Piatra-Neamț.

Conform primei investigații desfășurate de polițiști, se pare că șoferul a pierdut controlul vehiculului său pe sectorul de drum menționat, intrând într-o bordură. Din păcate, evenimentul rutier a avut consecințe devastatoare, conducătorul auto pierzându-și viața în urma impactului.

În prezent, autoritățile desfășoară investigații amănunțite pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

În timp ce autoritățile continuă să investigheze evenimentul rutier, este important ca toți participanții la trafic să fie precauți și să respecte regulile de circulație pentru a evita astfel de tragedii în viitor.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Neamț.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Neamț

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *