Foto! Accident frontal pe DN76 în localitatea Șoimuș

Un accident grav a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 22 Iunie 2024, ora 13:20, pe DN76, în localitatea Șoimuș din județul Hunedoara.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii militari intervin de urgență la un accident rutier grav ce a avut loc pe DN76, în localitatea Șoimuș. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor operative.

La fața locului, au fost alocate o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD. În sprijinul echipajelor de intervenție, la caz au fost trimise și 3 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță.

În urma accidentului au rezultat 5 victime: 4 adulți și un minor. Toate cele 5 persoane au fost transportate la UPU Deva. 3 dintre ele, 2 femei și copilul, sunt într-o stare mai gravă.

Începând cu ora 14:15, Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat.

Traficul rutier este blocat pe durata intervenției și cercetărilor.

Foto: ISU Hunedoara

În timpul intervenției au fost direcționate spre zona accidentului, 2 elicoptere SMURD. Unul de la Caransebeș și unul de la TG Mureș (acesta se întorcea de la o altă misiune).

În urma deciziei medicilor de la UPU Deva, elicopterul SMURD, aflat la locul accidentului auto de la Șoimuș, a preluat și efectuează transportul la spital, la Timișoara, pentru o fetiță în vârstă de 5 ani, rănită în urma coliziunii dintre cele două autoturisme.

Update IPJ Hunedoara: Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 65 de ani, din comuna Băița, care circula pe DN76, pe sensul de mers Chiscadaga-Deva, într-o curba la stânga, a pătruns pe contrasens și a lovit un alt autoturism, care se deplasa din direcția opusă, fiind condus de o femeie de 39 de ani, din județul Timiș. În urma evenimentului rutier, 5 persoane au fost rănite, dintre acestea 3 fiind transportate la UPU Deva, iar două au primit îngrijiri la fața locului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *