Foto! Accident rutier în zona localității Vinga

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 27 Noiembrie 2023, între localitățile Vinga și Mănăștur din județul Arad.

Potrivit ISU Arad, în jurul orei 13:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au fost chemați să intervină la un accident rutier grav care a avut loc între localitățile Vinga și Mănăștur. Situația a necesitat utilizarea unei autospeciale pentru descarcerare și a unei ambulanțe SMURD, iar în sprijinul echipajelor s-au alăturat și pompierii voluntari ai SVSU Vinga și Mailat.

Accidentul a implicat un autoturism și o autoutilitară, iar la fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD pentru a asigura intervenția în cel mai scurt timp posibil.

În urma impactului, două persoane au avut de suferit, ambele fiind șoferii celor două vehicule implicate. Victima în vârstă de 19 ani a fost găsită încarcerată în autoturism, iar pompierii au acționat prompt pentru extragerea acesteia. După extragere, echipajul medical al elicopterului SMURD a preluat victima și a efectuat transportul la spital pentru investigații suplimentare.

Bărbatul în vârstă de 19 ani era conștient și cooperant, prezentând un traumatism la nivelul membrelor inferioare. În paralel, a avut loc evaluarea și transportul celeilalte victime, un bărbat în vârstă de 35 de ani, care, de asemenea, a fost conștient și cooperant.

Pe lângă acțiunea de salvare a victimelor, pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, demonstrând încă o dată profesionalismul și dedicarea în astfel de situații critice.

Ne dorim ca aceste informații să ofere o imagine obiectivă și completă a evenimentului, iar gândurile noastre se îndreaptă către cei implicați, dorindu-le o recuperare rapidă și completă.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *