Foto! Accident rutier pe bulevardul Bucureștii Noi

Doi minori au fost răniți ca urmare a unui accident rutier ce a avut loc pe bulevardul Bucureștii Noi din municipiul București.

La data de 17 august 2023, în jurul orei 06:00 dimineața, Brigada Rutieră a fost alertată prin apelul de urgență 112 cu privire la un accident de circulație grav produs pe Bulevardul Bucureștii Noi.

Potrivit informațiilor inițiale, un autovehicul condus de către un minor a fost implicat într-o coliziune puternică. Șoferul, deținătorul permisului de conducere pentru categoria B cu restricții, se pare că a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar consecința a fost impactul cu un stâlp de susținere a rețelei de iluminat public.

Echipajele de intervenție au ajuns rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor și asistență medicală victimelor. În urma accidentului, două persoane au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Minorul aflat la volan a fost supus testului de alcool cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.

Autoritățile au demarat imediat cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii acestui accident rutier. Specialiștii vor analiza probele și informațiile disponibile pentru a reconstitui evenimentul și a determina cauzele care au condus la pierderea controlului asupra autovehiculului.

Conducătorii auto sunt îndemnați să circule cu prudență și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de situații. Vom furniza informații suplimentare pe măsură ce detalii devin disponibile.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *