Un accident grav a avut loc în cursul zilei de joi, 28 Martie 2024, pe DJ552, în proximitatea localității Bucovăț din județul Dolj.

Inspectoratul de Politie Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ552, între localitățile Bucovăț și Terpezița, unde un bărbat de 46 de ani, din comuna Verbița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcția Terpezița către Bucovăț, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Sălcuța.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei femei de 36 de ani, din comuna Sălcuța, pasageră în cel de-al doilea autoturism, precum și rănirea conducătorilor auto și a altor trei pasageri, cu vârste cuprinse între 17 și 66 de ani, din ambele autoturisme.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Dolj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Dolj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *