Foto! Accident rutier pe DN 1A în Bujoreanca

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 23 Februarie 2024, pe DN 1A, în localitatea Bujoreanca din județul Dâmbovița.

Potrivit ISU Dâmbovița, un accident rutier s-a produs pe DN 1A în comuna Cornești, satul Bujoreanca, implicând un autoturism și o autoutilitară. Evenimentul a determinat intervenția promptă a serviciilor de urgență.

La fața locului, Garda de Intervenție Cornești a intervenit cu o autospecială, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a trimis un echipaj medical pentru a evalua situația și a acorda asistență medicală persoanelor implicate.

În urma impactului, o persoană a fost evaluată de către echipajul medical prezent la fața locului. Este important de menționat că eforturile sunt concentrate în prezent asupra asigurării siguranței și sănătății tuturor celor implicați în accident.

Concomitent, se iau măsuri pentru prevenirea și stingerea incendiilor, asigurându-se astfel că situația rămâne sub control și că riscurile ulterioare sunt minimizate.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență și să respecte regulile de circulație pentru a evita producerea unor astfel de incidente rutiere în viitor.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Dâmbovița.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Dâmbovița.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *