Foto! Accident rutier pe DN 1A în localitatea Măgurele

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 6 Septembrie 2023, pe DN 1A, în localitatea Măgurele din județul Prahova.

Pe DN 1A, în localitatea Măgurele din județul Prahova, a avut loc un accident rutier, raportat drept posibil ușor, în care au fost implicate două autoturisme. Incidentul s-a petrecut în timp ce o femeie în vârstă de 43 de ani conducea un autoturism pe această arteră rutieră. La un moment dat, vehiculul său a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani.

Ca urmare a acestui incident, conducătoarea auto în vârstă de 43 de ani a suferit vătămări corporale, la fel ca și un pasager aflat în autoturism, în vârstă de 21 de ani. Din informațiile inițiale, se pare că alcoolul nu a fost un factor implicat în acest accident rutier.

Polițiștii rutieri au demarat o anchetă pentru a stabili cu precizie toate cauzele și circumstanțele în care s-a produs acest incident. În astfel de situații, este esențială cercetarea amănunțită a tuturor aspectelor care au dus la producerea accidentului, pentru a preveni evenimente similare în viitor și pentru a asigura siguranța traficului rutier în această zonă. Vom continua să monitorizăm evoluția acestui caz și să oferim actualizări pe măsură ce informațiile devin disponibile.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *