Foto! Accident rutier pe DN2 în localitatea Afumați

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 18 Februarie 2024, ora 20:39, pe DN2, în localitatea Afumați din județul Ilfov.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștință participanților la trafic situația actuală pe DN2, în zona localității Afumați, unde a avut loc un accident rutier grav, implicând un autoturism și un autocamion. În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit răni grave și este încarcerat, fiind inconștient. Echipele de intervenție sunt prezente la fața locului pentru a acorda asistență medicală și pentru a înlătura obstacolele care pot afecta circulația.

Din cauza accidentului, circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers către București. Se observă o creștere a valorilor de trafic în zonă, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să evite zona afectată, dacă este posibil.

Se estimează că reluarea normală a circulației va avea loc după ora 22:00, odată ce operațiunile de salvare și remediere a situației sunt finalizate.

Update IPJ Ilfov: Din primele verificări, s-a constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat decesul unui bărbat (șofer), în vârstă de 27 de ani.

În cauză, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *