Foto! Accident rutier pe raza comunei Solești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 24 Septembrie 2023, pe raza comunei Solești din județul Vaslui.

Detașamentul de pompieri Vaslui a răspuns cu promptitudine la un apel de urgență privind un accident rutier care a avut loc pe DN24, în localitatea Solești, comuna Solești. Incidentul a implicat două autoturisme și patru persoane.

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale și echipaje specializate, având drept obiectiv asigurarea măsurilor PSI (Protecția și Securitatea la Incendii), evaluarea situației și acordarea primului ajutor victimelor.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-au constatat două autoturisme avariate, cu scurgeri de lichide combustibile. Cu toate acestea, cele patru persoane implicate în accident au reușit să se autoevacueze din vehicule înainte de sosirea pompierilor.

Echipajul ambulanței SMURD a preluat evaluarea medicală a victimelor, constatând că două dintre acestea necesitau prim ajutor. Una dintre victime a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui pentru investigații și tratament suplimentar, în timp ce celelalte persoane au refuzat transportul la spital.

Pompierii militari au intervenit prompt și au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de accidente, gestionând și curățând carosabilul pentru a preveni orice pericol suplimentar pentru trafic.

Cauza și circumstanțele precise ale producerii acestui accident rutier sunt subiectul cercetărilor poliției, care vor determina responsabilitatea și vor lua măsurile necesare conform legii.

Este important de subliniat că în astfel de situații, intervenția rapidă și coordonată a echipelor de pompieri și a personalului medical poate face diferența în ceea ce privește siguranța și binele victimelor. Conducătorii auto sunt îndemnați să fie vigilenți în trafic și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *