Foto! Accident rutier pe strada Bistriței din Năsăud

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 12 Iunie 2024, pe strada Bistriței din municipiul Năsăud.

Pompierii Detașamentului Năsăud au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe strada Bistriței, unde o persoană a fost găsită blocată într-un autoturism, fiind conștientă și cooperantă.

Update ISU Bistrița-Năsăud

La locul accidentului, echipajele de intervenție au constatat că au fost implicate 9 persoane. Unul dintre autoturismele implicate era răsturnat pe plafon. Pompierii militari au intervenit rapid pentru a extrage conducătorul auto blocat, utilizând accesoriile din dotare, fără a fi necesară îndepărtarea elementelor de caroserie.

  • Victime:
  • Conducător auto: A fost scos din vehicul și predat echipajului de prim ajutor SMURD. Acesta era conștient și cooperant, dar acuza dureri lombare.
  • Pasager autoturism răsturnat: Un alt bărbat din același vehicul a fost preluat de un echipaj SAJ Bistrița-Năsăud, fiind și el conștient și acuzând dureri lombare.
  • Copii: Doi copii, aflați în cod verde, au fost preluați împreună cu mama lor (apartinator) de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

După stabilizare, victimele au fost transportate la următoarele unități medicale:

  • UPU SMURD Bistrița
  • UPU SMURD Pediatrie

Restul persoanelor implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Impactul asupra traficului

Intervenția echipajelor de urgență și desfășurarea cercetărilor la fața locului au dus la îngreunarea traficului pe strada Bistriței. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu prudență în zona respectivă și să urmeze indicațiile autorităților pentru a evita aglomerația și pentru a permite echipajelor de intervenție să își desfășoare activitatea în condiții de siguranță.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *