Incendiu auto pe Autostrada A1 la kilometrul 273

Un incendiu auto a avut loc în cursul zilei de marți, 20 Februarie 2024, ora 09:00, pe Autostrada A1, la kilometrul 273.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a emis un anunț privind situația traficului pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în județul Sibiu, unde la kilometrul 273+500 metri, în zona Viaductului Aciliu, a avut loc un incendiu la un autovehicul. Din fericire, nu au fost raportate victime în urma incidentului.

La fața locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Incendiul se manifestă generalizat la un autocamion a cărui remorcă are o încărcătură de carton presat.

În urma incendiului, circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Sibiu-Deva. Pentru a permite intervenția pompierilor și pentru a asigura siguranța traficului, autoritățile au decis să devieze traficul la kilometrul 270 al autostrăzii A1. Astfel, circulația rutieră este redirecționată pe DN1, prin localitatea Săliște. Se estimează că această deviere va fi în vigoare până aproximativ la ora 10:30.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste înțelegere și să respecte indicațiile autorităților rutiere pentru a evita întârzierile și pentru a contribui la desfășurarea eficientă a intervenției la locul incidentului.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Vezi mai multe informații de pe Autostrada A1 – România.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Autostrada A1 – România.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *