Accident DN

Un grav accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 2 noiembrie 2021, ora 06:00, pe DN13A în zona localității Chibed din județul Mureș.

Potrivit IPJ Mureș, din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism condus din direcția Bălăușeri-Sovata, de un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Gheorgheni, județul Harghita și o autoutilitară, condusă din direcția Sovata-Bălăușeri, de un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 45 de ani, din municipiul Gheorgheni, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate.

Conducătorii auto implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulație, la acest moment fiind reluat, desfășurându-se în condiții normale.

Știre inițială.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13A Miercurea Ciuc-Târgu Mureș, în zona localității Chibed, județul Mureș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autovehicule, eveniment în urma căruia o persoană a suferit leziuni grave. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *