Pieton accidentat pe DN5 în zona localității Jilava

Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de miercuri, 13 septembrie 2023, în jurul orei 20:17, pe DN5, în zona localității Jilava.

Un incident rutier a avut loc pe DN5, în zona localității Jilava, la km 8, unde Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a primit o sesizare cu privire la acest accident, în care un pieton a fost rănit.

Imediat după primirea sesizării, au fost mobilizați polițiștii rutieri din Măgurele și polițiștii Serviciului Rutier Ilfov pentru a interveni la locul incidentului și pentru a efectua toate activitățile necesare. Din informațiile inițiale, s-a aflat că victima este un minor, în vârstă de aproximativ 16 ani.

În acest moment, echipajele medicale sunt prezente la fața locului și efectuează manevre de resuscitare asupra victimei, într-un efort de a-i acorda asistența medicală de urgență necesară.

Conducătorul auto implicat în accident a fost supus testului cu aparatul alcooltest, iar rezultatul acestuia a fost negativ, ceea ce indică că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii rutieri din Ilfov desfășoară în prezent activități de investigație pentru a stabili cu certitudine circumstanțele acestui incident rutier, atât din perspectiva faptelor, cât și din cea a legilor în vigoare. Vor fi luate toate măsurile legale care se impun în acest caz, în scopul clarificării situației de fapt și asigurării că drepturile victimelor sunt respectate conform legii.

Nota redacției: Fotografia indică faptul că victimei i-a fost constatat decesul.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *