Azi lucram aici drdp valcea a2

Începând cu data de luni, 18 Septembrie 2023, au loc restricții de circulație pe Valea Oltului.

CNAIR: Valea Oltului, interval 18 septembrie 2023 – 14 noiembrie 2023 – În vederea executării unor lucrări esențiale de întreținere și modernizare, se vor impune restricții de circulație pe DN 7, pe segmentul cuprins între kilometrul 246+500 și kilometrul 251+025. Aceste măsuri sunt necesare pentru asigurarea siguranței și îmbunătățirea infrastructurii rutiere. Iată mai multe detalii cu privire la tipurile de lucrări planificate:

1. Stabilizare Versanți

  • Sector afectat: Lucrările de stabilizare a versanților vor avea loc între kilometrul 246+722 și kilometrul 247+015.
  • Desfășurare: Traficul va fi închis pe porțiuni de drum de maximum 250 de metri, în reprize de 20 de minute, la intervale de 30 de minute. Aceste restricții vor fi adaptate în funcție de intensitatea traficului la momentul efectuării lucrărilor de reamenajare a versanților.

2. Amenajare Trotuare și Accese la Proprietăți în Boița

  • Sector afectat: Lucrările de amenajare a trotuarelor și acceselor la proprietăți vor fi realizate în localitatea Boița, atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a drumului.
  • Desfășurare: Circulația se va desfășura în ambele sensuri pe un sector de drum îngustat, cu lățimea minimă de 5,5 metri. Aceasta va permite realizarea lucrărilor necesare pentru îmbunătățirea infrastructurii locale.

3. Refacere Cale la Podul de la Kilometrul 250+954

  • Sector afectat: Lucrările de refacere a căii la podul situat la kilometrul 250+954.
  • Desfășurare: Pe durata lucrărilor, traficul se va desfășura alternativ pe câte un sens de circulație. Această măsură este esențială pentru realizarea modernizării podului și asigurarea siguranței în traversarea acestuia.

În perioada în care restricțiile de circulație sunt în vigoare, se recomandă șoferilor să fie atenți la semnalizarea rutieră și să respecte indicațiile agenților de circulație pentru a evita situații periculoase. Aceste lucrări vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere și vor contribui la o experiență mai sigură și mai eficientă în trafic pe Valea Oltului.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *