În cursul zilei de joi, 9 Noiembrie 2023, începând cu ora 09:00, au loc restrictii de circulație ca urmare a evenimentului Ziua Artileriei Române.

Potrivit BPR, în data de 9 Noiembrie 2023, Ministerul Apărării Naționale – Statul Major al Forțelor Terestre pregătește o serie de evenimente pentru a sărbători „Ziua Artileriei Române”. Această sărbătoare va aduce împreună atât militari, cât și civili, într-o serie de activități speciale desfășurate în București. Cu toate acestea, pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricționat în anumite zone ale orașului în intervalul orar specificat.

Programul evenimentelor este următorul:

  • Între orele 09:00 și 19:00, va fi organizată o expoziție de tehnică militară în parcarea din fața Monumentului Eroilor Patriei, situat în fața Universității Naționale de Apărare Carol I. Această expoziție va oferi publicului ocazia de a vedea și înțelege mai bine echipamentele și tehnologia militară folosită de Forțele Terestre ale României.
  • Începând cu ora 09:30, se va desfășura o ceremonie militară care va include depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor Artileriști, aflat pe Bd. Eroilor. Această ceremonie are un profund caracter de omagiu adus eroilor și artileriștilor care și-au dedicat viața pentru apărarea țării.

Pentru a permite desfășurarea fără incidente a acestor activități, traficul rutier va fi restricționat în anumite zone ale orașului București în data de 09.11.2023, după cum urmează:

  • Între orele 08:30 și 10:00, se va restricționa traficul pe Bd. Eroilor, pe segmentul de drum cuprins între Splaiul Independenței și Bd. Eroilor Sanitari, sensul către Piața Eroilor.
  • Între orele 09:00 și 10:30, traficul va fi restricționat pe Bd. Eroii Sanitari, pe segmentul de drum cuprins între Piața prof. Dr. Victor Babeș și str. Dr. Carol Davila, sensul de mers către Bd. Gh. Marinescu.

Aceste restricții temporare ale traficului sunt necesare pentru a asigura siguranța și buna desfășurare a evenimentelor legate de „Ziua Artileriei Române”. Participanții sunt încurajați să ia în considerare aceste restricții și să își planifice deplasările în consecință în această zi.

Sărbătoarea „Ziua Artileriei Române” are o semnificație deosebită în calendarul militar și aduce omagiu istoriei și importanței artileriei în apărarea țării. Este o ocazie de a onora sacrificiul și devotamentul celor care au servit și servesc în această ramură vitală a forțelor armate române.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *