Restricții de gabarit pe DN 17B în zona localității Roșeni

In cursul zilei de miercuri, 16 martie 2022, a fost instituită o restricție de circulație pe DN 17B, în zona localității Roșeni, din județul Neamț.

Potrivit DRDP Iași, se instituie o restricție de circulație de gabarit pe lățime 3,5 m pe DN 17B, km 85+100 – 85+200, în apropiere de localitatea Roșeni.
Restricția a fost instituită ca urmare a căderilor de pietre de pe versant și a pericolului creat de acestea. DRDP Iași, în calitate de administrator al drumului, a îndepărtat materialul căzut, a semnalizat zona cu indicatoare de atenționare a participanților la trafic, a împrejmuit sectorul cu parapet de protecție din beton pentru a împiedica pătrunderea materialului pietros pe partea carosabilă, circulația desfășurându-se pe jumătate din partea carosabilă, dirijat prin semafoare mobile.
Menționăm că la nivelul DRDP Iași au fost demarate lucrările de expertizare a sectorului de drum în vederea protecției împotriva căderilor de pietre.
Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să respecte semnificația semnalizării rutiere instituite.

Foto: DRDP Iasi

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Neamț.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Neamț.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *