Restricții pentru reabilitare podului peste Brațul Borcea

Începând cu ziua de marți, 19 Septembrie 2023, ora 13:00, au loc restricții de circulație pe Autostrada A2 la trecerea peste Bratul Borcea.

Marți, 19 septembrie 2023, începând cu ora 13:00, vor fi instituite restricții de circulație pentru a permite continuarea lucrărilor de reabilitare a impresionantului Pod peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la kilometrul 149+680. Acest pod, cu o lungime de 970 de metri, este un monument al ingineriei, deoarece este combinat, permițând circulația atât a trenurilor de cale ferată, cât și a autovehiculelor, și traversează fluviul Dunărea, conectând orașele Fetești și Cernavodă din România.

Reabilitarea acestui pod este o măsură esențială pentru menținerea infrastructurii rutiere și feroviare într-o stare optimă. Autostrada A2, cunoscută și sub numele de „Autostrada Soarelui”, este una dintre cele mai importante artere de transport din România, asigurând o legătură rapidă și eficientă între regiunile Dobrogea și Muntenia.

Aceste restricții temporare de circulație au ca scop asigurarea siguranței în timpul desfășurării lucrărilor de reabilitare. Autoritățile și constructorii se concentrează pe efectuarea reparațiilor necesare și pe menținerea podului într-o stare corespunzătoare pentru traficul viitor.

Este important ca șoferii să fie conștienți de aceste restricții și să planifice traseele astfel încât să evite zona afectată de lucrări pe perioada restricțiilor. Această măsură va contribui la minimizarea disconfortului și a aglomerației pe șosele și la asigurarea siguranței atât a conducătorilor auto, cât și a lucrătorilor de la șantier.

Reabilitarea Podului peste brațul Borcea este un pas important către asigurarea durabilității infrastructurii noastre și asigurarea unei căi de transport sigure și eficiente între cele două regiuni vitale ale țării noastre. Autoritățile rămân vigilente în ceea ce privește progresul lucrărilor și vor continua să furnizeze actualizări pentru a ține publicul la curent cu evoluția situației.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

One thought on “Restricții pentru reabilitarea podului peste Brațul Borcea”
  1. Wow, ceea ce se intampla acum pe Autostrada A2 este impresionant! Lucrarile de reabilitare a podului peste Bratul Borcea sunt importante pentru asigurarea sigurantei si a calitatii infrastructurii, iar urmarirea restrictiilor de circulatie este absolut necesara pentru a limita aglomeratia si disconfortul cauzat pe sosele. Astept cu nerabdare sa vad rezultatul final al acestor lucrari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *