Restricții rutiere pe DN7 în zona localitatii Lazaret

Începând de marți, 5 septembrie 2023, au loc noi restricții rutiere pe DN7, în zona localitatii Lazaret din județul Sibiu.

Conducătorii auto care circulă pe DN7, în apropierea localității Lazaret, trebuie să fie conștienți de instituirea unor restricții de trafic care pot afecta traseele lor obișnuite. Aceste restricții sunt necesare pentru a permite efectuarea unor lucrări de mentenanță și schimbarea rosturilor de dilatație de pe podul peste pârâul Lotrioara.

Ce Implică Restricțiile de Trafic?

Principalul aspect al restricțiilor de trafic instituite în această zonă este închiderea unei benzi de circulație în apropierea podului peste pârâul Lotrioara. Această măsură este necesară pentru a permite efectuarea lucrărilor de schimbare a rosturilor de dilatație, o acțiune esențială pentru menținerea și siguranța infrastructurii rutiere.

Durata Lucrărilor și Modul de Dirijare a Traficului

Lucrările planificate sunt estimate să dureze aproximativ o săptămână, în funcție de evoluția acestora. Pe durata acestei perioade, traficul va fi dirijat de semafoare pentru a asigura siguranța participanților la trafic și a muncitorilor care efectuează lucrările. În acest context, se recomandă tuturor șoferilor să circule cu prudență și să respecte semnalizarea temporară.

Importanța Respectării Regulilor de Circulație

Restricțiile de trafic pot genera întârzieri și disconfort pentru conducătorii auto, însă acestea sunt necesare pentru a menține infrastructura rutieră în condiții de siguranță și pentru a preveni deteriorarea acesteia. Respectarea semnalizării temporare și circulația cu prudență în zona șantierului sunt esențiale pentru a evita incidente și pentru a asigura buna desfășurare a lucrărilor.

În concluzie, restricțiile de trafic pe DN7 în zona localității Lazaret sunt necesare pentru a asigura buna funcționare a infrastructurii rutiere. Autoritățile și lucrătorii din domeniul construcțiilor fac tot posibilul pentru a minimiza disconfortul pentru conducătorii auto, dar colaborarea și respectarea regulilor de circulație sunt cruciale pentru a face ca această perioadă să se desfășoare cât mai eficient și în siguranță.

Sursa: DRDP Brașov

Update: Restrictia de trafic de pe DN 7 km 241+600 – 241+700 a fost ridicată. Lucrări de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatare la pod peste râul Lotrioara: finalizate.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *