Șofer băut implicat într-un accident pe Calea București

Un accident rutier a avut loc pe Calea București din municipiul Brașov, unde un șofer băut a lovit un utilaj și a fugit de la locul accidentului.

Potrivit IPJ Brașov, în dimineața zilei de 16 februarie, la ora 02:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție au intervenit la un incident pe Calea București, în cadrul unei acțiuni specifice de control.

Un autovehicul a fost oprit în trafic de către forțele de ordine, însă conducătorul auto, în vârstă de 29 de ani, a refuzat să se supună și a încercat să fugă. Într-un moment de neatenție, în zona intersecției cu strada Carpaților, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un utilaj parcat pe trotuar.

Impactul a dus la incendierea autoturismului, iar flăcările s-au extins și asupra utilajului, cauzând pagube materiale semnificative.

Conform verificărilor efectuate, s-a descoperit că șoferul avea o concentrație de 1,92 g/l alcool pur în sânge, mult peste limita legală. Mai mult, verificările în bazele de date au relevat că acesta nu deținea permis de conducere.

Ulterior incidentului, conducătorul auto a abandonat vehiculul și a încercat să fugă, dar a fost prins și imobilizat de către polițiști.

Cercetările sunt în curs de desfășurare în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea completării probatoriului și luării măsurilor legale adecvate în conformitate cu gravitatea faptelor săvârșite.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Brașov.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Brașov

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *