Trafic blocat pe centura localității Avrig

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 22 Martie 2023 15:15, pe șoseaua de centura a orașului Avrig.

Din primele informații, un camion care transporta pietriș și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier pe DN 1 Sibiu – Făgăraș la km 283 – centura Avrig. În urma impactului, trei persoane necesită îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Sibiu, intervin două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Echipajele medicale evaluează 3 persoane implicate în accident.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 17:00.

Se circulă deviat prin interiorul localității Avrig.

Update IPJ Sibiu: Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că șoferul unui autoturism condus spre Brașov, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus din sens opus, după care a fost proiectat într-o autoutilitară, care circula în spatele autocamionului.

3 bărbați, în vârstă de 16, 45, respectiv 48 de ani, toți pasageri în autoturism, primesc îngrijiri medicale, conștienți.

La volanul autoturismului s-a aflat un buzoian în vârstă de 21 de ani, autocamionul a fost condus de către un sibian, în vârstă de 38 de ani, iar autoutilitara a fost condusă de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din jud. Prahova.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Trafic blocat total.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Sibiu.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Sibiu.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *