Trafic blocat pe DN 65 în zona localității Jitaru

Un accident a avut loc în cursul zilei de 16 Martie 2023, ora 20:40, pe DN 65, în apropierea localității Jitaru.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism și două autocamioane, circulația este oprită pe DN 65 Slatina – Pitești, în zona localității Jitaru, județul Olt. Coliziunea s-a soldat cu o persoană rănită ușor.

Se estimează reluarea traficului după ora 22:30.

Update IPJ Olt: Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în evenimentul rutier au fost implicate 3 autovehicule, respectiv un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Galicea, județul Dolj, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Teslui, județul Olt și un al doilea ansamblu de vehicule, format din cap tractor și 2 semiremorci, condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii celor 3 autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *