Un incident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 20 Noiembrie 2023, pe DN 7A, în zona localității Obârșia Lotrului din județul Vâlcea.

Din primele informații, traficul rutier pe DN 7A în zona localității Obârșia Lotrului, este afectat în urma unui accident rutier care a avut loc la kilometrul 86. Informațiile preliminare indică faptul că incidentul s-a produs din cauza unei erori umane.

Potrivit rapoartelor, un TIR care nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere a rămas suspendat pe coronamentul podului, determinând închiderea circulației rutiere în zonă. La fața locului se află un echipaj de la Drumuri care intervine pentru gestionarea situației.

Din fericire, nu s-au înregistrat răniri grave în urma acestui incident, însă este esențial ca șoferii să fie conștienți de condițiile dificile de circulație. Se estimează că reluarea circulației în condiții normale va avea loc în aproximativ două ore, odată cu finalizarea operațiunilor de remediere a situației.

În perioada în care circulația este închisă, se recomandă șoferilor să își ajusteze traseul și să opteze pentru rute alternative pentru a evita disconfortul creat de întreruperea traficului.

Echipa Info Trafic România vă ține la curent cu evoluția situației și vă sfătuiește să urmăriți sursele oficiale pentru informații actualizate. În acest context, vă reamintim să circulați cu atenție și să respectați semnalizările și indicațiile autorităților pentru a asigura siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic.

Rămânem la dispoziție pentru orice informații suplimentare și vă mulțumim pentru înțelegere!

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *