Trafic blocat pe DN25 în zona localității Șendreni

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 20 Septembrie 2023, pe DN25, în zona localității Șendreni din județul Galați.

Evenimentul s-a produs între un autoturism și un autocamion, care circulau pe DN25 în zona localității Șendreni, iar impactul a determinat ca autocamionul să ricoșeze în gardul unui imobil din apropiere.

Două persoane care se aflau în autoturism, deși încarcerate în urma accidentului, sunt conștiente și au fost evaluate medical de către echipele specializate în intervenții de urgență.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri ale DN 25 în această zonă, pentru a permite intervenția echipajelor specializate și pentru a facilita gestionarea situației. Se estimează că reluarea normală a circulației va avea loc în aproximativ 30-45 de minute.

Îndemnăm conducătorii auto să fie vigilenți și să respecte indicațiile forțelor de ordine și semnalizările rutiere pentru a evita eventuale complicații în trafic în zona incidentului.

Update IPJ Galați: Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe artera rutieră menționată, în interiorul localității Șendreni, având direcția de deplasare către municipiul Tecuci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, din motive ce urmează a fi stabilite ulterior, și a intrat în impact cu roata față stângă de la o autoutilitară prevăzută cu semiremorcă, condusă de un bărbat, cu vârsta de 44 de ani, din comuna Independența, cu direcția către municipiul Galați.

În urma impactului, pneul de la autoutilitară a făcut explozie, iar conducătorul acesteia a pierdut controlul direcției, părăsind partea carosabilă și lovind un gard de la un imobil din zona respectivă.

Au fost rănite două persoane aflate în autoturism, fiind vorba de conducătorul auto și o femeie, cu vârsta de 75 de ani, aflată pe bancheta stânga spate. A fost nevoie de intervenția echipajelor de la descarcerare din cadrul I.S.U. Galați, pentru scoaterea în condiții de siguranță a celor două persoane, după care au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.

La fața locului a fost testat alcoolscop doar conducătorul autoutilitarei, rezultatul fiind negativ, iar la spital, conducătorului autoturismului, vor fi recoltate mostre biologice de sânge, pentru stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *