Trafic blocat pe DN6 în zona localității Peretu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de 4 Aprilie 2024, ora 12:00, pe DN6, în zona localității Peretu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt temporar pe DN6 între localitățile Peretu și Roșiori de Vede, județul Teleorman, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii, un autovehicul s-a răsturnat în afara carosabilului, rezultând rănirea conducătorului auto.

Se estimează reluarea traficului după ora 13.30.

Update ISU Teleorman

  • în urma acestui eveniment rutier a rezultat o victimă, de gen feminin, conștientă și cooperantă, neîncarcerată, cu diferite traumatisme, care a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la U.P.U. Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate;
  • pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Update IPJ Teleorman: Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Cercetările preliminare indică ipoteza că șoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat la inițierea manevrei de depășire, fapt ce ar fi determinat-o pe conducătoarea unui alt autoturism, angajat în depășirea primului, femeie de 32 de ani, din Roșiori de Vede, să efectueze manevre de evitare a coliziunii, manevre care ar fi cauzat pierderea controlului asupra direcției de mers, autoturismul femeii intrând în parapeții de protecție aflați pe marginea DN 6.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, femeia necesitând îngrijiri medicale.

Șoferul primului autoturism și-a continuat deplasarea, ulterior fiind identificat de polițiști – bărbat de 47 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a relevat faptul că femeia nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

În cauză se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *