Trafic blocat pe DN7 în zona localității Balota

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 16 Septembrie 2023, pe DN7, în zona localității Balota.

În județul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu la kilometrul 221+600m, în zona localității Balota, s-a produs un accident care a avut un impact semnificativ asupra traficului rutier.

Evenimentul rutier a implicat două vehicule de mari dimensiuni: o autocisternă încărcată cu GPL și un autotren încărcat cu medicamente. Din fericire, în urma acestui incident, nu s-au înregistrat scurgeri de GPL, ceea ce constituie o veste îmbucurătoare în contextul unei astfel de situații. Cu toate acestea, șoferul autotrenului a acuzat dureri și va fi supus unei evaluări medicale pentru a stabili starea sa de sănătate.

Un aspect important de menționat este că, ca urmare a accidentului, traficul rutier este complet oprit pe ambele sensuri de mers în zona respectivă. Acest lucru a creat disconfort pentru șoferii aflați în tranzit sau cei care aveau ca destinație această porțiune de drum. Pentru a gestiona situația și a permite intervenția echipelor de intervenție și remediere a accidentului, se estimează că circulația va putea fi reluată în mod normal după ora 12:00.

Este important ca șoferii să fie conștienți de această situație și să ia în considerare alternative de rute sau să amâne deplasările programate, dacă este posibil, pentru a evita întârzieri neașteptate. De asemenea, se recomandă respectarea indicațiilor polițiștilor de la fața locului și a semnalizărilor rutiere pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Vă îndemnăm să fiți informați cu privire la starea traficului și să luați măsuri corespunzătoare pentru a vă asigura că călătoria dumneavoastră se desfășoară în siguranță și fără incidente.

Update ora 11:30 – Trafic alternativ.

Update ora 12:30 – Trafic reluat în ambele sensuri.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *