Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 19 Septembrie 2023, pe DN7, în zona localității Seaca din județul Vâlcea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN7, tronsonul Râmnicu Vâlcea – Sibiu, a fost blocat din cauza unui accident rutier între un autotren și o autoutilitară la kilometrul 188+500 metri, în apropierea localității Seaca, județul Vâlcea. Din nefericire, acest incident s-a soldat cu rănirea a două persoane, iar traficul este oprit în ambele sensuri pentru gestionarea situației.

Accidentul a atras atenția autorităților și a perturbat fluxul de circulație pe una dintre cele mai importante artere rutiere din țară, DN 7, care leagă Râmnicu Vâlcea de Sibiu. Coliziunile rutiere pot avea consecințe serioase, afectând nu doar participanții direct implicați, ci și pe cei care circulă în zonă. De aceea, este esențial ca toți șoferii să circule cu atenție și să respecte regulile de circulație.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite și au primit îngrijiri medicale de urgență. Starea de sănătate a acestora va fi monitorizată cu atenție, iar echipajele medicale fac tot posibilul pentru a le asigura tratamentul necesar.

Autoritățile estimează că reluarea circulației pe DN 7 va avea loc după ora 15.30, în funcție de evoluția intervenției și a investigațiilor desfășurate pentru stabilirea exactă a cauzelor accidentului.

Echipa Info Trafic România își exprimă compasiunea față de victimele acestui accident și încurajează pe toată lumea să aibă răbdare și să respecte indicațiile autorităților în astfel de situații. Vom continua să vă ținem la curent cu evoluția traficului și să vă oferim informații actualizate pentru a vă ajuta să vă planificați călătoriile în condiții de siguranță.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *