Trafic blocat pe E85 în Gherăeștii Noi

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 19 Septembrie 2023, pe E85, în localitatea Gherăeștii Noi din județul Neamț.

În jurul orei 16:40, autoritățile au fost alertate cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Național 2, în pitorescul sat Gherăeștii Noi din județul Neamț.

Potrivit informațiilor furnizate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, incidentul s-a produs atunci când un bărbat în vârstă de 49 de ani, provenind din județul Bacău, se afla la volanul unui autoturism. Acesta se deplasa pe Drumul Național 2, în localitatea Gherăieștii Noi, din direcția Suceava spre Roman. Din motive încă necunoscute, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule care circula din sensul opus.

Impactul a avut consecințe devastatoare, cu ansamblul de vehicule implicat în coliziune fiind implicat și în alte accidente ulterioare, în care au fost implicate o autoutilitară și un alt ansamblu de vehicule care se deplasau în direcția Suceava spre Bacău.

În urma acestui tragic eveniment rutier, o minoră în vârstă de doar 16 ani, pasageră în primul autoturism, a pierdut viața. De asemenea, alte patru persoane au suferit răni și au fost transportate pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile au demarat o anchetă amplă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele producerii acestui incident tragic. Din primele surse, se pare că una dintre ipotezele luate în considerare este faptul că unul dintre conducătorii auto implicați ar fi adormit la volan, însă aceasta urmează să fie confirmată sau infirmată pe parcursul investigațiilor.

Evenimente precum acesta ne reamintesc importanța prudenței și responsabilității la volan și subliniază necesitatea respectării regulilor de circulație pentru a preveni astfel de tragedii. Siguranța în trafic rămâne o prioritate constantă pentru autorități și pentru fiecare participant la trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *