Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 14 August 2023, pe E85, în localitatea Dumbrava din județul Bacău.

Un incident a avut loc pe E85, în localitatea Dumbrava, comuna Itești, din județul Bacău, unde un accident rutier a implicat trei autovehicule. Evenimentul a avut loc pe DN2 E85, la km 300+200 în jurul orei 21:00.

Conform informațiilor primite, cele trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune gravă, rezultând daune semnificative pentru toate vehiculele implicate. Din păcate, evenimentul a provocat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

Din cauza impactului și pentru a permite intervenția echipajelor de urgență și asigurarea securității, traficul a fost blocat în zonă. Autoritățile sunt la fața locului pentru a gestiona situația și a asigura condiții de siguranță. Se estimează că circulația va reveni la normal după aproximativ două ore și jumătate, în jurul orei 23:30.

Este important ca șoferii să fie vigilenți și să respecte regulile de circulație, astfel încât astfel de incidente să poată fi evitate pe viitor. Prevenirea accidentelor rutiere rămâne o responsabilitate comună și este esențial să acordăm prioritate siguranței în trafic.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Bacău.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Bacău.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *