Trafic îngreunat pe Autostrada A1 la kilometrul 16

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 13 Septembrie 2023, pe Autostrada A1, la kilometrul 16, județul Ilfov.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a emis o informare cu privire la situația traficului pe Autostrada A1, pe sensul de mers de la Pitești către București, unde două ansambluri auto au fost implicate într-o coliziune la kilometrul 16, în zona localității Ciorogârla din județul Ilfov. Unul dintre autovehicule a rămas imobilizat pe prima bandă.

Cu toate că incidentul a fost serios, vestea bună este că nu s-au înregistrat victime în urma acestuia. Cu toate acestea, pentru a permite intervenția și lucrările de remediere a situației, traficul rutier se desfășoară în prezent dirijat, pe a doua bandă a autostrăzii.

Se estimează că reluarea circulației în condiții normale va avea loc după ora 09:30, dar acest interval de timp poate varia în funcție de evoluția lucrărilor la fața locului.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să fie atenți la semnalele agenților de poliție și să reducă viteza în zona incidentului pentru a preveni noi incidente sau congestii în trafic.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Vezi mai multe informații de pe Autostrada A1 – România.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Autostrada A1 – România.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *