Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 15 August 2023, pe Autostrada A1, la kilometrul 349, județul Hunedoara.

În jurul orei 22:10, un accident rutier a avut loc pe Autostrada A1, în apropierea localității Simeria, județul Hunedoara, la kilometrul 349. Incidentul a implicat un autoturism.

În urma evenimentului, circulația pe banda 2 (Calea 1) este în desfășurare, însă banda 1 și banda de urgență sunt închise temporar pentru gestionarea situației și pentru intervenția echipelor de intervenție.

Autoritățile estimează că circulația rutieră va fi reluată în condiții normale în jurul orei 1:00 a.m., pe data de 16 august 2023.

Această informație servește drept avertisment pentru conducătorii auto care planifică deplasări în această zonă. Este important ca toți participanții la trafic să se informeze în prealabil cu privire la situația actuală a traficului și să urmeze indicațiile autorităților pentru a evita întârzierile neplăcute și pentru a asigura siguranța în timpul călătoriilor.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Vezi mai multe informații de pe Autostrada A1 – România.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Autostrada A1 – România.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *