accidente rutiere

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 13 Septembrie 2023, pe Autostrada A1, la kilometrul 582, județul Arad.

În jurul orei 06:50, pe autostrada A1 la kilometrul 582, în apropierea localității Nădlac din județul Arad, s-a produs un eveniment rutier care a generând îngreunarea traficului rutier în zonă. Incidentul a avut loc la kilometrul 582+300 al autostrăzii și a implicat două autoturisme care s-au tamponat.

Din păcate, consecințele accidentului au fost semnificative, iar pentru a permite intervenția echipajelor de salvare și pentru cercetarea la fața locului, circulația rutieră a fost restricționată. Astfel, la acest moment, traficul se desfășoară doar pe Banda 1 a autostrăzii A1.

Banda 2 și Banda de Urgență au fost închise temporar și se estimează că vor rămâne astfel până în jurul orei 10:00. Această măsură este necesară pentru efectuarea cercetărilor și pentru asigurarea siguranței în trafic.

Conducătorii auto care tranzitează această zonă sunt rugați să fie precauți și să urmeze indicațiile forțelor de ordine prezente la fața locului. Reducerea vitezei și menținerea unei distanțe sigure între vehicule sunt esențiale pentru prevenirea altor incidente în trafic.

Este important de menționat că reluarea traficului în condiții normale se preconizează după ora 10:00, însă acest interval de timp poate varia în funcție de evoluția situației. Siguranța în trafic trebuie să fie prioritatea principală pentru toți participanții la drum.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *