Trafic îngreunat pe Autostrada A1 la kilometrul 92

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 21 Martie 2024, pe Autostrada A1, la kilometrul 92, județul Argeș.

Din primele informații oferite de ISU Argeș, un accident rutier a avut loc pe Autostrada A1, la kilometrul 92, implicând un autoturism care a intrat într-un parapet. Incidentul a necesitat intervenția rapidă a autorităților competente pentru gestionarea situației.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat în cazul unei posibile victime. Echipele de intervenție au lucrat în regim de urgență pentru stabilizarea situației și pentru îngrijirea persoanelor afectate.

Autoritățile recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită în trafic și să respecte regulile de circulație, în special pe tronsoanele afectate de incidente rutiere.

Update ISU Argeș: Nu au fost persoane transportate la spital.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Vezi mai multe informații de pe Autostrada A1 – România.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Autostrada A1 – România.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *