Trafic îngreunat pe autostrada A1 la km 227

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 29 Ianuarie 2023, ora 21:30, pe autostrada A1 la km 227, județul Sibiu.

Din primele informații, mai multe autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe autostrada A1 Sibiu – Boița la km 227+800, unde inițial două autoturisme au fost implicate într-o tamponare.

Sensul Sibiu – Boița este închis de la km 237.

Se circulă deviat pe DN1.

Update ISU Sibiu: În accident au fost implicate 6 autovehicule și 9 persoane. În urma evaluării medicale 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Sibiu. Cea de-a 9 persoană implicată în accident de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia.

Update ora 22:00 – Pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile (polei) administratorul drumului a impus închiderea totală a traficului pe ambele sensuri, între km 225 intrare/ieșire A1 – DN7 și 237 nod rutier mun Sibiu.

Update IPJ Sibiu: Până în prezent, s-a constatat următoarea stare de fapt:

Inițial, s-a produs o coliziune între 3 autoturisme, coliziune în urma căreia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 27 de ani.

Imediat după acest eveniment, în imediata apropiere, s-a produs o coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism.

Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeții mediani, căzând în gol. Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident. Din păcate, șoferul microbuzului nu a supraviețuit căderii.

Update ora 03:00 – Trafic reluat.

Foto: DRDP Brașov

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *