Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 18 Martie 2023, ora 03:00, pe autostrada A1 la km 268, județul Sibiu.

Din primele informații, un microbuz și un autoturism au fost implicate într-un eveniment rutier pe autostrada A1, la km 268 + 350, între localitățile Săliște și Cristian din județul Sibiu. Nu sunt persoane rănite.

Trafic deviat pe DN 7, ieșire nod rutier Săliște.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 06:00.

Update IPJ Sibiu: Din cercetările efectuate a rezultat că șoferul unui microbuz transport persoane, de capacitate 8+1, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa și pe care l-a proiectat apoi în parapetul din dreapta.

Cei 11 pasageri din microbuz, dintre care 8 minori, precum și șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Avrig, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

Menționăm faptul că șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Buzău a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportul mai multor persoane în autovehicul decât este prevăzut prin construcție.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *